Verjaardagsfeestjes

Doelgroep en groepsgrootte:
Voor kinderen vanaf groep 7 basisonderwijs. Het beste is een groep van ongeveer 10 kinderen.

Woensdagmiddag:
Eerste feestje: 14.00 – 16.00 uur. Tweede feestje: 14.30 – 16.30 uur.

Zaterdagochtend:
Eerste feestje: 10.00 – 12.00 uur. Tweede feestje: 10.30 – 12.30 uur.

Programma:
Zoals gebruikelijk is bij TechnoPromo, gaan we gezellig praktisch aan de slag. Tijdens het vieren van een verjaardagsfeestje is de sfeer natuurlijk ongedwongen. Ieder kind mag één werkstuk maken en mee naar huis nemen. Er is een speciaal werkstukje dat bij feestjes wordt gemaakt. Hierbij heb je dus de garantie dat nog niemand dit bij een schoolbezoek heeft gemaakt. Verder kun je ook kiezen om een ander werkstukje uit het schoolprogramma te maken. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn: metaal, kunststof en hout. In groepjes van minimaal 2 kinderen wordt er gewerkt op verschillende praktijkwerkplekken. De volgende werkplekken zijn er: elektro, pneumatiek, autocad-tekenen op de computer, tekenen op de tekentafel, installatietechniek algemeen, buitenkraan, badkamer, kruipruimte, tegelwerk, riolering, laserwaterpas, modelhuis, skatehelling, dakwerk, metselwerk, straatwerk, solderen, Dominica. Halverwege de bijeenkomst wordt er gepauzeerd onder het genot van cake en frisdrank. Er zijn maximaal twee feestpartijtjes op een ochtend, deels tegelijkertijd.

Kosten:
Per kind kost het € 11,00 (inclusief drinken en cake). Het minimale bedrag is € 110,00. Ook als u met minder kinderen komt, betaalt u dit minimumbedrag. U dient contant af te rekenen.

Begeleiding:
Vanuit TechnoPromo is er 1 begeleider beschikbaar per feestje. Tevens is het de bedoeling dat er 2 volwassenen zijn die ook meehelpen in de begeleiding. Indien dit niet mogelijk is, graag even vooraf overleggen.
Voor verdere informatie en reserveringen: 0485 – 351 833.