Bedrijven

TechnoPromo is ontstaan vanuit de bedrijven in de regio Cuijk. Het is de bedoeling om kinderen te enthousiasmeren en informeren over techniek en technologie. Als beide ouders geen technische achtergrond hebben, is de kans klein dat hun kinderen kiezen voor techniek. Onbekend maakt zo onbemind.

TechnoPromo promoot techniek bij kinderen in het basisonderwijs, door ze actief in aanraking te laten komen met techniek. Door de betrokkenheid van een groot aantal bedrijven is er een bedrijfsruimte omgetoverd tot een techniek paradijs voor kinderen. Uitgangspunt voor de inrichting was dat de kinderen konden werken met “echte” machines en gereedschappen uit het bedrijfsleven en dat de kinderen zelfstandig en veilig aan de slag moeten kunnen.

TechnoPromo organiseert samen met een groot aantal technische bedrijven jaarlijks de Bedrijfsbezoeken voor het het Basisonderwijs.

Via de Industriƫle Kring hebben zich veel bedrijven zich aan TechnoPromo verbonden door een jaarlijkse financiƫle bijdrage die afhankelijk is van het aantal technische medewerkers in het bedrijf. Ondersteunt uw bedrijf TechnoPromo al?